Post by psychigforgadep on Feb 18, 2022 22:26:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди нескінченні всі ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Blend It 3D Pro příležitostné hráče sig
Додана підтримка опції MethodImplOptions. ... Нове API для iOS.
The modern use of computer 3D graphics to create realistic special effects ... It is used to create from two objects a series of intermediate objects that
Blend It 3D Jocuri obișnuite ytp
Мені подобається гра, але я ненавиджу рекламу, яка мене зводить, я просто хочу отримати задоволення від гри
Ця гра така весела, і якщо виникли проблеми з додатками, просто вимкніть свій Wi-Fi, все добре
Це чудово, але з призами щоразу, коли ви робите багато соків, ви повинні дивитися рекламу, це мене бентежить, тому що щоразу, коли ви кажете ні, реклама з’являється, будь ласка, виправте це🤗, але решта дивовижна, я рекомендую всім!
Дивовижно круто. Я люблю цю гру, і я грав у неї багато разів. Я думаю, що це єдина гра з меншою кількістю реклами. Дякую, будь ласка, продовжуйте. Всього найкращого ♡❤🧡
А,@@@@@@@@#######
Це дійсно добре, що ви можете готувати коктейлі та все таке, і мені подобається робота
🙂
Blend It 3D Інше wjc
Може бути краще, просто реклама після кожного напою дуже дратує!
Поставив би 5 зірок, якби не було стільки спливаючих рекламних вікон
Не те, що показувала реклама, мені не дозволили просунути його руку в блендер, як жарт з моїм другом, що трохи позбавило від цього задоволення, щоб поставити йому більше зірок, якби це було більше схоже на рекламу
Багато доповнень, але грати в гру весело
Unicorn Run: Pony Runner Games Παιχνίδια ρόλων zxm
Хороша гра, але там занадто багато реклами, як і в інших випадкових іграх
Акустичних та мультимедійних електронних систем - КПІ ім ...
Привіт
Гра просто бомба 😁😁😁😁😁
У цю програму так весело грати, єдине, що я хотів би змінити, це щоразу, коли ви щось виграєте, ви повинні дивитися рекламу
Хоча мені дуже подобається ця гра, просто занадто багато реклами. Мене дивно, що він був створений для боротьби з тривогою... величезна кількість реклами зводить мене з розуму!
Там написано, що кров є, але це лише те, що виглядає як фарба, тому ви можете додати параметри крові.
Blend It 3D Kasual qap
Гра крута, але в ній є багато реклами для гри в блендері
Гра на 50% складається з реклами і на 50% з реальної гри. Хочете отримати новий блендер? Реклама Хочу розблокувати частину ігрової (кавової) реклами. Завершити замовлення (до речі, для завершення замовлення) Оголошення. Якби ви могли принаймні видалити частину реклами, я був би вдячний, тому що гра – це лише реклама.
Немає жодних проблем з цією грою, вона трохи цікава
Блендер (програмне забезпечення) - Blender (software)
Мені було дуже цікаво грати в неї, але коли я натискаю кнопку «Відтворити телефон 📱» припиняється, це не відбувається, коли я граю в інші ігри на своєму телефоні. Я не думаю, що проблема з моїм телефоном 📱 Я думаю, що проблема з грою
Хороша гра, коли не має чим зайнятися, ця гра забирає час 😍💦🔥
Це було дуже весело, але вона містила деяку рекламу, але крім цього мені дуже сподобалася ця гра, а для людей, яким це не подобається, соромно за те, скільки часу ця людина витратила на створення цієї гри, щоб задовольнити вас!!!!
Це дуже весело! Я прошу завантажити його, але у них багато реклами, будь ласка, виправте, що це було б чудово, і ви можете налаштувати та багато іншого! Я б грав у це на вашому місці! Ця гра дуже весела, я міг би грати в неї день і ніч! Мені було б байдуже про рекламу, я б просто відтворював її без зупинки. Мені це дуже подобається, але, будь ласка, виправте проблему з рекламою це не зупиняється! Я люблю це так, так, так, так, так, так дуже
Якщо вам подобається дивитися рекламу з інтервалом менше ніж за 1 хвилину, не турбуйтеся з цією грою, ви робите одну склянку, ви дивитеся відео тридцятих років, і я не бачив жодного способу видалити рекламу
Чудова гра, але є багато реклами, вибачте, але я маю поставити їй 3 зірки
Ця гра дивовижна для дітей, ця гра дуже цінна, і діти повинні дізнаватися про все більше і більше фруктів 🍈🍇🍉🍊 Будь-який, кому подобається план гри, натисніть кнопку «подобається» 👇👇
Це мій улюблений варіант, але єдине, що там занадто багато реклами, я невдоволений! цією рекламою, якщо ви можете покращити, я думаю, що це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав
Гарна, найкраща гра, в яку я грав, але після приготування соку ми отримуємо винагороду за те, що ми повинні дивитися рекламу, я думаю, що вона не потрібна, ми зробили так багато важкої роботи, щоб отримати це та отримати те, що ми повинні дивитися реклама 😔☹️☹️☹️☹️
Гра дуже хороша і проста гра, тому що гра в сік і відрізати руку для соку автомата на 3 🌟 дякую
Забагато оголошень і не працює належним чином офлайн
Я розумію мету оголошення, але це занадто. 1 хвилина гри, 2 хвилини реклами. Це вбило радість. Уже видалено. Така трата гарної гри.