Post by psychigforgadep on Feb 18, 2022 22:11:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות רבות ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
משחק כיפי
אני סופר אוהב את זה. אני כל כך נרגש לנסות מקומות נוספים. אני משחק בו כבר חודש ועדיין התמכרתי אליו. הלוואי שיכולתי לקבל עוד אבני חן כדי לשדרג את הדברים שלי.
יש בעיה להגיש סופגניות לאדם שעומד בצד שמאל של הדלפק ובשל כך אני לא יכול לצבור נקודות מלאות או לקבל טיפים. חשבתי שזה קשור לטלפון שלי אבל אותה בעיה נמשכת גם כשאני משחק מהאייפון שלי. בבקשה תבדוק את זה בהקדם. גם המילקשייק צריך לחיצות רבות לפני שהוא מגיע לאדם. אחרת המשחק מאוד מעניין
זה המשחק הכי טוב אי פעם שאני אוהב 💕 המשחק הרבה וגם אחותי אהבה את המשחק שהם גם שיחקו........... זה פשוט משחק מדהים 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮.. ..... תודה לך........................................... ........................................................... .. 💙💖💖 ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️💖💖💙🧡🧡💚💛💛💛💞❣️💟💓💓❤️❤️❤️❣️💞💝💗💗💛🧡🧡🧡💙💚🎮🎮💗💝 ♥ ️ ♥ ️❤️😍❤️❤️💓💟❣️💞💝💗 💕🎯💚💙💛💛💛💛💗💝💞💚💟💛❤️💛💗❤️
אני אוהב את המשחק הזה. במשחק הזה יש גם הרבה קשיים אבל כולנו לגמרי מסירים את הקשיים...
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני משנה את ה-phn שלי עכשיו התקנתי את המשחק הזה אבל אני לא יכול לאסוף שום גמה או מטבעות בחינם על ידי צפייה בסרטונים. אני לא מצליח להבין ❓❓ בבקשה תעזרו...!!!
אני לא יכול לחבר את ההתקדמות שלי בפייסבוק עם האפליקציה בפועל. אני מעדיף להוריד משחק דומה חדש מאשר להתחיל לגמרי מחדש
משחק מהנה אבל לוקח הרבה זמן כדי להרוויח ג'מים ואתה מקבל שני ג'מים רק כשסוף סוף מרוויחים אותם אז זה לוקח הרבה יותר מדי זמן לשדרג דברים.
Crazy Cooking - Star Chef פנאי ubgc
אני אתן 1 🌟 כי אני לא יכול לזכות ברמה 15 בשלב הסופגניה. המשחק הזה כל כך מעניין ומשוגע אבל הם לא נותנים אבני חן. איך להכין אבני חן?
היה נהדר עד הבוקר, עכשיו זה שבור...לא יורד ממסך הכניסה היומי...התקנתי מחדש...עדיין אותו דבר......בבקשה עזרה. מה שאי פעם קרה בן לילה היה רע!
האם אתה יכול בבקשה לעדכן כדי שיהיו עוד אבני חן זה קשה לשחק ולחכות לאבני חן אבל זה משחק מדהים אוהב את זה בבקשה עדכן מסעדות מעניינות יותר 😊
פרסומות איומות לא מפסיקות לצוץ
זה משחק הבישול האהוב עליי. גרפיקה מדהימה וסופר כיף!!
אני אוהב את זה אבל חייבת להיות דרך להרוויח יותר אבני חן בוודאות
כאן הכל צריך יהלום כדי לקנות. אבל כאן אין כמעט יהלומים.
אני מכור ואצטרך טיפול. חחח מאוד מאתגר ומפעיל את החשיבה ואת תיאום היד/עין. הלוואי שהייתה דרך מהירה יותר להשיג אבני חן.
משחק טוב אבל כשאני מנצח יותר מדי פרסומות מגיעות
זה משחק טוב מאוד לשף לעבוד על מסעדה. ואני אוהב את המשחק הזה לשף לעבוד על תופעות הלוואי האחרות
אני 🌟 הרמה הראשונה שלי, אז אני באמת לא יכול לדרג אותה גבוה מדי, אבל אני אוהב לבשל גאנס.
אוהב את המשחק הזה. מקווה שהם יוכלו להקל על רכישת מסעדות חדשות
Crazy Cooking - Star Chef Gelegenheitsspiele eqoz
クレイジ ー クッキング-おいしい料理を作るレストランゲーム ミニゲーム ctz
הניסיון שלי לא היה כל כך טוב כל מה שאנחנו מרוויחים עם אבני חן אבל כל כך קשה להרוויח אבני חן אבל קל להרוויח מטבעות ו(ספין מזל) היא פשוט דרמה שאנחנו לא יכולים להרוויח אבני חן מספין בשום אופן כי זו פשוט הונאה. להתקין
אוהב את המשחק אבל זה קשה לשים את הציפוי על 🍩 וזה די עושה חשק למחוק אותו.. כי האנשים מתרגזים ואני מפסיד.. תקן את הבעיה הקטנה של זה (5) 🌠עד הסוף.
זה משחק נהדר, איפה אני יכול להשיג את היהלום?
אני פשוט לא אוהב משחקים שאתה צריך לגרור אני אוהב פשוט להקיש
משחק נהדר, מהנה ובהיר. אבל! לא עודכנו כבר עידנים. לא יכול לחכות לפתיחת מסעדה חדשה. אם לא, מניח שאני אפסיק לשחק.
אוהב את המשחק הזה הוא שומר על דעתי חדה.
כיף לשחק אבל אתה מוריד את המחירים של אבני החן בבקשה
משחק טוב אבל מספיק אבני חן
משחק טוב, אבל רק רוצה את אסימוני הבירה הקשה שלך של ערב פרידה
צריך עוד דרכים להשיג יהלומים
Fancy Pants Adventures 아케이드 osta
אוהב את כל המסעדות החדשות. הדבר היחיד שיכולתי להתלונן עליו הוא ההקשה כדי לקבל את האוכל על הצלחות. אני אוהב את הגרירה הרבה יותר כדי שאוכל לשים את האוכל על הצלחות שאני רוצה. ערבוב הקשה וגרירה מאט אותי (רק קצת) אבל המסעדות שלך מאוד מאתגרות בסוף!! אבל עבודה מעולה על הכל!!! משחק בישול אהוב מכולם והכי מאתגר!!! המסעדות האלה נהיות קשות ומהר מאוד!! כל יום חיכיתי למסעדה החדשה!!!! מתי
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני לא מתחבר לשני טלפונים. אין לנו כניסה לשני טלפונים. אנחנו צריכים כמו Messenger לכניסה בטלפונים רבים. תיקנתי את הבאג הזה ואני אתן 5 מתוך 5. אני אוהב את המשחק הזה. תודה לך על המשחק הזה
Crazy Cooking - Star Chef Priložnostne nzl
משחק מהנה וממכר. משחק כל יום עכשיו. רק הלוואי שהיה עוד דרכים להשיג קריסטלים בחינם 😁
כיף 👍👍😃💟
טוב זה כיף אבל התגמולים מועטים מדי. קשה להשיג כסף
זה משחק הבישול האהוב עליי בכל הזמנים!!!! המסעדות מדהימות ומאתגרות מאוד. כל יום אתה יכול לקבל 10 אבני חן בחינם על ידי צפייה במודעות שהיא נדיבה בהשוואה ל-Cooking Fever שמחקתי כי זה היה מבאס בהשוואה ל-Crazy Cooking. אבני חן בחינם כשאתה משחק לזמן מה והם יכפילו אותם עבור מודעה (10 בחינם.) הם נותנים לך אבני חן בחינם בכל שדרוג. שוב אתה יכול להכפיל אותם עבור מודעה אחת. עבודה מדהימה!!! אוהב את כל המסעדות החדשות. תמיד מצפה להמשך.
משחק יפה. .קשה .&.כיף מאוד .אבל.קשה מאוד לרכוש אבני חן. 😢😢 צריך אבני חן .תמיד לעדכן את המטבח שלך .אז אתה יכול ליהנות הרבה מהכיף .המשחק הזה טוב מאוד אתה יכול לשחק בו בשני סוגים 1) פייסבוק .2) הורד את המשחק בחנות Play .אתה יכול גם לשחק בו פייסבוק💜💜💜
טיפש, רשקל, בן אדם שעשה את המשחק הזה אני מתחנן בבקשה אל תנסה את המשחק הזה אני מבקש ממך בבקשה אל תנסה את המשחק הזה רק השם הוא טוב טבח מטורף כוכב שף אבל באמת שזה מטורף בישול השף הגרוע ביותר