(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games kodlar sınırsız para
Feb 18, 2022 22:05:01 GMT
Post by psychigforgadep on Feb 18, 2022 22:05:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız para ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çok bağımlılık yapıyor! Seviyorum çünkü birkaç seviyeden sonra süper zor olan üç oyunu eşleştirmek gibi gerçekten zor değil. Bayıldım! Deffo tavsiye ederim 😊
Oyunu çok beğendim ama lüks banyoda kaldı. Sorunu çözün ve bir güncelleme getirin..... Aksi halde silmek zorunda kalacağım
Harika oyun. Grafikleri beğendim.
Odayı bitirdim yeni geçiş geçiş yapmiyor maleef oyuzden 2 puan üzerinden
1 yıldız veriyorum çünkü açmayı reddediyorum bu kadar sinir bozucu hatta kaldırıp tekrar kuruyorum ama yine de çok sinir bozucu
Şimdiye kadar çok iyi, gerçek$$$ harcamak zorunda kalmadan devam edebilirsem daha yüksek seviyelere ulaştığımda da göreceğim
Bu oyuna bayılıyorum, yemek pişirmeye ve tasarlamaya bayılıyorum!
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatie fmqg
Cooking Sweet: Desain Rumah, Game Koki Restoran Simulasi lawo
Müşteriye yiyecek göndermeye çalışıyorum ve HİÇBİR ŞEY! YİYECEK GÖNDERMEYECEKTİR. Başkalarının da aynısını söylediğini biliyorum, düzelttiğinde belki geri dönerim! Bütün bu oyunlar boktan.
İyi oyun, bu kadar kısa sürede çok fazla sipariş var
Bayıldım
Oda süslemeleri benim zevkime göre değil
gerçekten iyi oyun
Bu oyuna bayılıyorum, ama modern mutfağa ikinci kez ulaşıyorum ve dokunuyorum ama sonrasında hiçbir şey görünmüyor ve donuyor. Tamamen kapatmak için ana ekrana dönmem gerekiyor. Kaldırdım ama yine aynı seviyede dondu. Çok üzücü
Şimdilik.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ব্যাজ rky
İlk uygulamanın çok uzun sürmesi zevkli değildi, dondu, kaldırıp yeniden yüklemek zorunda kaldım, sonra uygulama tekrar donduğunda oynarken eğlendim.
Harika bir hikaye oyunu Oyunu zevkle oynuyorum ve oyunu seviyorum.... Hiç bir mazeretim yok o yüzden 5 yıldız veriyorum.
Çok fazla reklam, oyunun tadını çıkaramaz, berbat bir şey!
Oyun ilk başta ilginçti ama sonra verilerimi açmam söylendi ve açtım ve onlar kaynağı indirdiklerinde oyun çalışmaya başladı, bu yüzden verilerimi kapattım ve bir yıldız aldığımda ve yapmaya gittim. liste, oyun arızalanmaya başladı.
Bu oyunu seviyorum, zaman öldürücü
Bu oyun göründüğü gibi leziz bence herkes bu oyunu çok sevecek Ben çok seviyorum 🌹🌹🌹
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Симулятори ajj
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulaatio tbib
Sorun yaşıyorum yardım lütfen
Bu oyuna bayılıyorum harika zamanımı alıyor
Ewet oyun güzel ama basa kesin
Harika
Pekala, muhtemelen yanlış yazacağıma geliyorum, muhtemelen katılıyorum ama senin ellerinde bu oyuna bayılıyorum çünkü bu bir yemek pişirme oyunu ve yemek yapmayı çok seviyorum ve çok güzel Bunu şiddetle tavsiye ediyorum ve bu oyun yapımını denemenizi tavsiye ederim Mutlaka okuyun beş yıldız kesinlikle buna değer 😊👍
Reklamlara rağmen bu oyundan zevk alıyorum. Bazen bu reklamları ben de ilginç buluyorum. Daha önce denediğim bazı reklam oyunları.
Dekorasyon olmaması dışında bu Özdeş oyunu oynadım. Kazandığınız paraları ve kendiniz için satın alabileceğiniz yükseltmeleri göstermesi açısından diğeri gibi olmalıdır. Kendin için yapma seçeneğine sahip olmamak yerine. Yani çifte para için bir video izliyorsunuz ve birileri nereye gideceğini merak edebilir. JS
Serin
Güzel bir oyun ama bu oyunla zaman geçirebilirim 😕😕
Zaten çok eğlenceli! Lütfen daha fazla içerik getirin.
BÜYÜK Oyun💕
Cok kotu bir oyun bence yuklemeyin hic tavsiye etmem
Şimdiye kadar harika bir oyun, yaratıcıların oyunu daha da geliştirmek için neler yaptığını görmek için sabırsızlanıyorum
harika 😉
Bu oyun çok stresli. Dokunma hassasiyeti çok düşük, verilen süre yeterli değil, yükseltmeden sonra bile pişirme hızı hala ortalama, bir seviye için yalnızca maksimum 600++ kazandığınızda yükseltmeler çok paraya mal oluyor, dekorasyon için grafikler sadece sıkıcı
Her seviyede oynadım ve Pakistan'lıyım.
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Para kazanmak ve her bölümü geçmek çok kolaydı, bu da oyunu oynamayı zevkli hale getirdi. Oyunun her yerinde olduğu için 2x para kazanmak için her fırsatı yakaladığınızdan emin olun.
Müthiş 😎👍 Karışık oyun harika 😁
Son oda "çok yakında" diyor... Ne zaman??
Bu oyunu seviyorum çünkü gerçekten eğlenceli
Harika bir oyun, çok eğleniyorum. Ama artık yenilenecek bir şey yok, çok yakında......
bu oyunu çok seviyorum ama bence mobilyayı sevmiyorum
İyi oyun. Hiç de fena değil. Oynayacağım şey değil ama onu seviyorum